Safety Award voor nieuwbouw EVOS

15-05-2024
Terug naar overzicht

Wij zijn trots op onze uitvoerder Frank Suijkerbuijk, die een Safety Award heeft ontvangen van EVOS Rotterdam bij de realisatie van hun nieuwe kantoor.

Dhr. Leenen, managing director van EVOS Rotterdam, over deze uitgereikte Safety Award;

“Veiligheid heeft binnen EVOS de allerhoogste prioriteit. Bij alle werkzaamheden en projecten is het streven dat iedereen weer gezond en veilig naar huis toe gaat. Daarom staan wij geregeld stil bij medewerkers van EVOS en van bedrijven waar wij mee samenwerken, die een bijzondere prestatie hebben geleverd op het gebied van veiligheid.

Op basis van de werkzaamheden van Bergh Bouwsystemen de afgelopen maanden, hebben wij Frank Suijkerbuijk een Safety Award gegeven. Frank heeft er (met zijn collega's van Bergh Bouwsystemen) voor gezorgd dat alle medewerkers aan het nieuwe kantoorgebouw project veilig hun werkzaamheden uit hebben kunnen voeren, binnen de strenge veiligheidsregels van EVOS Rotterdam.

In het begin was het even wennen aan het systeem van werkvergunningen en was er aandacht nodig voor het toepassen van de juiste PBM's, maar mede door de goede inzet van Frank is dit goed verlopen en heeft het team zich dit snel eigen gemaakt!” 

Uiteraard doen we als Bergh Bouwsystemen er alles aan om altijd veilig te werken, maar hoe leuk is het om ook wat extra waardering hiervoor te ontvangen vanuit je klant? Mooie prestatie van het bouwteam. Samen veilig bouwen!


Ik help je graag verder

Koen Haest

Directeur Stel je vraag