Onze Bouwsystemen

Bouwen met Bergh Bouwsystemen betekent conceptmatig bouwen. Uw bouwwens en de locatie bepaalt de manier waarop uw huisvestingsvraagstuk wordt gerealiseerd. Dit is mede afhankelijk van het gebouw en de complexiteit. Uiteraard is elk project anders. Onze turnkey werkwijze leent zich uitstekend om een bouwteam verband met ons aan te gaan. Wij maken gebruik van een integraal bouwconcept. Dit betekent dat wij voor aanvang van de bouw de kennis, ervaring en innovaties van onze co-makers al benutten. Hierdoor zijn in de ontwerpfase alle belangrijke onderdelen van een gebouw, dus ook de technische installaties optimaal op elkaar afgestemd. Een bouwtraject verloopt hierdoor efficiënter, sneller en kostenbesparend. Daarnaast wordt voorkomen dat er in een later stadium onnodige kosten of wijzigingen gemaakt moeten worden.

Wij bouwen prefab. Productie in plaats van het traditioneel bouwen van uw project vereist een andere manier van denken over het gehele bouwprogramma. Uw gebouw wordt vervaardigd op een niveau van kwaliteit dat niet haalbaar is met traditionele bouwmethodieken. We werken vanuit een 3D ontwikkelpakket en creëren daarmee een geïntegreerd 3D model voor uw project. Dit vermindert de kans op faalkosten en stroomlijnt en verbetert het proces van ontwerp, productie en snelle assemblage op de bouwlocatie. Door de snelle bouwtijd is de overlast beperkt. We bouwen systematisch, maar de architectonische invulling, indeling, materialisering en gevelafwerking zijn maatwerk en bepalen de uitstraling van uw gebouw.

Bergh Bouwsystemen levert aan het einde van het proces een compleet en hoogwaardig gebouw af, inclusief alle installaties. Deze wijze van bouwen biedt u zekerheid en vooral een zorgeloze bouw met volledige duidelijkheid vooraf.

CKF_VOXS_Kantoor_15-11-2018-8353 CKF_VOXS_Bouwsysteem_05-12-2019-1663
CKF_VOXS_2.0-8922 CKF_VOXS_17-07-2019-7078