Over ons

Wij ontwikkelen en realiseren duurzame en energiezuinige conceptuele totaaloplossingen op het gebied van lerenwerkenverzorgen, wonen en recreëren. Van permanente huisvesting, tot semipermanente en tijdelijke bouw. Met altijd voldoende ruimte voor extra specifieke wensen op het gebied van uitstraling, kwaliteit en comfort.

We luisteren naar uw ideeën en ontwerpen dan ook samen. Ook verzorgen we, als u dat wilt, het complete traject van vergunning tot aan het onderhoud tijdens de gebruiksperiode. Onze gebouwen zijn hierdoor persoonlijk, maar bovenal toekomstbestendig.

Bouwen doe je nooit alleen, dat doe je samen. Daarom hebben wij een samenwerking met vaste partners, co-makers en leveranciers uit de bouwkolom. Door ons gestandaardiseerde ontwerp- en bouwprocessen kunnen we onze kennis, kunde en ervaring iedere keer opnieuw benutten om elke opdracht op de slimste en beste manier uit te voeren. Met als einddoel prettige betaalbare en duurzame gebouwen te creëren voor onze klanten en eindgebruikers!

CKF_VOXS_Bouwsysteem_05-12-2019-1715