•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

VOXS Bouwsysteem

Project details

Gebouwen die demontabel, herbruikbaar en aanpasbaar zijn. Dat bestaat! VOXS Bouwsysteem is een doordacht bouwsysteem met grote ontwerpvrijheid, waarbij standaardisatie en maatwerk samenkomen. Flexibel meebewegen is onze norm. Met een legio aan keuze mogelijkheid op het gebied van kwaliteit en comfort. Een VOXS gebouw is persoonlijk, duurzaam, modulair en bovenal toekomstbestendig.

Toekomstbestendig bouwen met VOXS

Wij realiseren gebouwen van de toekomst, omdat we tijdens het ontwerp al rekening houden met demontage, hergebruik en aanpassingsvermogen. Het ontwerp van een VOXS gebouw wordt standaard opgebouwd uit demontabele componenten en onderdelen. Omdat wij de uiterlijke architectonische kenmerken loskoppelen van de constructieve structuur, verhoogt dit het aanpassingsvermogen. Zelfs de architectonische eigenschappen en kenmerken van een VOXS gebouw kunnen worden veranderd als deze niet meer in de tijdsgeest passen.

VOXS demo model I

In het VOXS Demomodel I krijgt u een goede indruk van onze maximale overspanningen, toepassing van verschillende gevel- en afbouwmaterialen. Ook kunnen wij u hier de mogelijkheden voor een dakterras en balkon laten zien.

VOXS demo model II

In het VOXS Demomodel II laten we u graag ons gestandaardiseerd casco zien. Hier kunt u ook optimaal de unieke en warme uitstraling van de houten kolommen beleven. Het dak van demomodel II is voorzien van een sedumdak in combinatie met zonnepanelen dat zorgt voor extra energiebesparing.

Benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet?

Het Demo Model kunt u nu virtueel van binnen en buiten bekijken en er ‘doorheen lopen’ of Boek een rondleiding in het Demo Model ter plaatse op ons terrein.

 

voxs intitiatief 1 BB-kleur

Referenties

Referentie ing. Koen Haest

VOXS Bouwsysteem

Naam: ing. Koen Haest
Relatie tot project: Co-founder VOXS

Samen presteren op het hoogste niveau

Dit is genieten voor mij. Met passie en plezier tot een fantastisch resultaat komen. Samen met mijn atleten trainen om het hoogst mogelijke te bereiken bij polsstokhoogspringen. Dat gaat met vallen en opstaan. Het blijft een puzzel om samen de meest optimale voorbereiding te vinden om het maximale eruit te halen bij steeds veranderende  omstandigheden.

Net als bij topsport leggen wij, bij VOXS Bouwsysteem, de lat altijd hoog. Wet- en regelgeving optimaal interpreteren in een uniek bouwsysteem wat uitblinkt in vele mogelijkheden valt niet mee. Ruim 20 jaar traditionele bouwervaring met de nodige ups- en downs heeft mij ertoe aangezet om al het goede te optimaliseren en het slechte overboord te gooien.

Zie hier het resultaat; een bouwsysteem met droge verbindingen dat kan groeien en krimpen. Kenmerkend hierbij en altijd aanwezig zijn natuurlijk de massief houten kolommen. Robuust, warm en sterk. Samen met de speciaal ontwikkelde betonnen vloeren geeft het VOXS Bouwsysteem een vertrouwd gevoel. Je voelt je thuis. Ik nodig je van harte uit om dit te ervaren en beleven.

Koen Haest
Co-founder VOXS Bouwsysteem